Tænker du over skadelige stoffer i dit hjem?

273
Tænker du over skadelige stoffer i dit hjem?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvor mange af os går rundt og tænker på, hvorvidt vores hjem indeholder diverse kræftfremkaldende kemikalier eller stoffer, der skader både os selv og vores børn og besøgende. Det er ganske givet ikke specielt mange, da der ofte er mange andre bekymringer, som presser sig på i løbet af vores dagligdag. Men måske det give god mening lige at undersøge, hvorvidt vores hjem faktisk har nogle af de stoffer, som myndigheder anbefaler, vi bliver fri for. Dette er bl.a. asbest, som vi formentlig alle kender til efterhånden, men det er også stoffer såsom PCB, der ligeledes er skadeligt for os mennesker.

Langt de fleste hjem, der er bygget mellem 1950 til 1977 – eller deromkring – indeholder desværre disse skadelige PCB-stoffer. Dog kan man stadig gøre noget, hvis man ikke ønsker en selv eller ens familie skal udsættes for potentielle skadelige stoffer. Med professionel PCB forsegling kan man, når man ellers anvender denne forsegling på den primære kilde, tilbageholde mindst 99% af de skadelige stoffer. Det er egentlig lidt underordnet, hvor i landet du bor. Der er flere og flere malere og nedrivere, som bliver aktive licenshavere af denne PCB forsegling.

Og netop dette med at være licenshaver er yderst vigtigt, da der er andre produkter på markedet end lige ProSeal. De andre produkter er ikke gennemtestet og ”godkendt” så at sige, hvor ProSeal netop er gennemtestet, og virkningen er ligeledes veldokumenteret. Selvom vi forsøger at være uvildige og give åbne anbefalinger og tips, vil vi naturlige råde folk til at bestille et produkt, hvor virkningen er dokumenteret, og hvor man derved ikke bliver taget bagi så at sige.

Hvis du vil læse mere om PCB forsegling og det føromtalte produkt, som vi efterhånden har nævnt et par gange i dette indlæg, kan du gøre det via linket her. Rigtig god fornøjelse med det hele.