Få styr på dine syge ben

555

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der kan være rigtig mange grunde til, at ens ben er syge, og at man kan have svært ved at komme igennem en helt normal hverdag. Rigtig mange danskere har i dag følgesygdomme i deres ben, som har betydning for deres dagligdag, og om de kan komme igennem den – med eller uden problemer. Disse følgesygdomme i benene, kan både komme af diabetes, gigt, dårlig blodcirkulation og en række andre sygdomme.  Fælles er dog at disse sygdomme kan hæmme dine ben, og dermed være skyld i at du ikke kan gennemføre en hel dag – som så mange andre.

Det er dog muligt at mindske smerter og uro i benene, så du bedre kan komme igennem dagene, uden at skulle stoppe op og ligge dig – flere gange om dagen.

Træn dine ben

Det kan faktisk godt lade sig gøre at træne en del af sine smerter væk – bare ved at udføre nogle træningsøvelser en eller to gange dagligt.

Når du styrker muskulaturen i dine ben, vil det kunne ligge en dæmper på dine ben smerter – og hjælpe dig med at komme igennem dagligdagen.

På nettet kan du finde flere forskellige øvelser, som både er lette og sværere, alt efter hvor meget du tør belaste dig selv for. Du kan naturligvis også lede efter en fysioterapeut, som kan give dig et program, som du kan træne efter.

Kompressions- og massagestøvler

Hvis du endnu ikke har hørt om kompressions- og massagestøvler, så er det nu du skal skabe genskab med netop disse. Dette er et sæt støvler som du tager uden om dine ben, og med en controller, skaber kompression ved hjælp af luft – som derved laver en masserende effekt.

Denne kompression sørger for at dine ben får et ødet blodomløb, og dermed giver den ilt, som dine ben har brug for.

Disse støvler virker både på diabetes patienter, samt personer med gigt eller åreknuder – og mange andre sygdomme, som giver mennesker ondt i benene.

Du kan læse meget mere om disse kompressionsstøvler lige her.