Lav online hygge med dine venner i corona tiden

335

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Corona virus er en ting, som man ikke kan komme udenom i denne tid. Det er overalt, og det er noget, som har ændret alles hverdag på den ene eller den anden måde. Denne virus gør også, at man ikke kan mødes med sine venner og bekendte som normalt. Men det behøver ikke betyde, at man mister kontakten med dem. Man kan nemlig sagtens holde kontakten som man plejer, bare uden at være fysisk sammen. Dette kan du blandt andet gøre ved at videochatte sammen. På den måde kan man stadig se hinanden og snakke sammen, som man plejer. Hvis du har brug for ekstra udstyr til at kunne videochatte, kan du finde udstyr hos steder som NEETS.

Lav en hygge aften – hver for sig

Selvom man ikke kan planlægge en hyggelig aften med sine venner som man plejer, kan man stadig lave en lidt anderledes version af det. Du kan jo spørge en af dine venner om i skal videochatte mens i begge to spiser aftensmad – så føles det lidt som om, at i er sammen i virkeligheden. Derudover kan i også videochatte om aftenen, mens i sidder derhjemme. I kan bruge tiden på at snakke om de forskellige ting som sker i denne tid. Det kan jo være at nogen af dine tætteste har brug for nogen at snakke med, mens alt det her forgår.

Tjek ind med dine tætteste

Det er svært for mange i denne tid – især for dem, som er alene. Derfor kan det være en god ide at tjekke ind med dem du ved, er alene. De har helt sikkert brug for nogen og snakke med, så de ikke føler sig ensomme. På den måde hjælper du dem med deres tanker og følelser, og holder samtidig kontakten med dem i denne tid.