Virker proteinpulver?

241
fitness

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Proteinpulver er et kosttilskud, som de fleste tager under eller efter fysisk træning. Det gør de fleste for at få større muskelmasse, men virker det overhovedet? eller er det bare en ekstra overflødig udgift?
Alle der har trænet kender vel følelsen af de første gange man efter en længere pause, får slæbt sig ned i det lokale fitnesscenter, og kigger rundt og ser toptrimmede kvinder og mænd, og man selv står med en lille fin topmave og tænker man aldrig når deres mål, for så at kigge over på protein hylden og bede til at det er et mirakel pulver, der kan forvandle ens krop på 0,5.
flere og flere ernæringseksperter mener at protein gavner udviklingen af muskelmasse, men mener også at for de fleste et unødvendig kosttilskud, da de fleste danskere får den mængde protein der anbefales.  

Holder det så danskerne fra at købe protein pulver? 

Det ser ud til at danskerne er ligeglade med eksperternes råd, og det kan man som godt forstå, for det er ikke skadeligt at indtage et højre antal proteiner end hvad der anbefales, for det er nemlig en minimumsgrænse anbefaling.  Så selvom man har indtager de normale minimumsanbefalings grænse via ens daglige kost, vil det stadig kunne ses, hvis du indtager proteinpulver samtidigt med du har en jævnlig og forholdsvis hård træning.  

Hvilke typer proteinpulver findes der? 

Der findes et hav af typer proteinpulver, både smag og størrelse. Nogle af de mest populære er chokolade eller jordbær. Men en der virkeligt har brudt igennem den seneste tid er peanutbutter og chokolade, lavet på valle.  

Du kan jo eventuelt selv prøve en periode og tage proteinpulver (husk at gør det imens du træner, ellers tager du bare på af det) og se om du kan mærke en forskel, og ellers kan du jo bare gå tilbage til din normale rutiner.