Tre gode ideer til barselsgaven

1531

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du et par som er nybagte forældre? Så går du måske og overvejer at give parret en barselsgave. Det er en fin og hyggelig gestus, som de nybagte forældre helt sikkert vil sætte pris på. Der findes et hav af gode muligheder for barselsgaver. Du kan både vælge at give en gave til mor, far eller barnet eller dem alle tre. Herunder får du tre gode ideer til en sød barselsgave.

Barselsgaven til babyen

Mange forældre synes, det er skønt at få udstyr og ting til babyen i gave. På den måde slipper de nemlig selv for at skulle ud og investere i udstyret selv. Vil du gerne give en barselsgave til den lille ny? Du kan vælge at give alt lige fra en bamse, et lækkert babytæppe eller en barnevognskæde. Sebra er et dansk brand som har alt i udstyr til både store og små børn. Du finder derfor helt sikkert en sød og brugbar gave til den nyfødte baby.

Selvforkælelse til den nybagte mor

Som nybagt mor kan man ofte have følelsen af at være en smule usoigneret. Med søvnløse nætter, gylp på trøjen og pasning af baby bliver den personlige pleje ofte sat i anden række. Derfor synes mange mødre, at det er lækkert at modtage en barselsgave som indbyder til selvforkælelse. Køb f.eks. en lækker ansigtsmaske, en skøn te eller et gavekort til et spaophold. Kun din fantasi og dit gavebudget sætter grænser.

En lækker gave til den nybagte far

Den nybagte far fortjener også en lækker gave, som han kan forkæle sig selv med. Det er måske ikke en lækker ansigtsmaske som tiltaler faderen, men derimod en lækker flaske rødvin, whisky eller en flaske cognac. En biograftur med drengene kunne også være et godt bud på en gave til den nybagte far.