Tøm din affugter hver dag

266
Tøm din affugter hver dag

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Desværre er langt de fleste store villaer udstyret med en kælder. Eller det er egentlig i sig selv ikke et problem med en kælder. Det bliver først et problem, hvis den er fugtig og lugter indelukket. Hvad i alverden skal man så gøre, hvis ikke man ønsker at lægge dræn hele vejen rundt om huset, hvilket er en ret så dyr post at skulle betale. Når man er ude og kigge på ny bolig, er det ikke sikkert, man lige opdager den meget karakteristiske kælderlugt, da mange andre indtryk kan lyse langt tydeligere på ens lystavle for at blive i metaforikken.

Finder I ud af, at jeres kælder lugter lidt af fugt, kan I prøve at placere en affugter i et af kælderens rum, hvor de forskellige døre står åben. Denne affugter forsøger da at suge fugt fra diverse rum, hvor det ofte er ydervæggene, der er den største synder. Alt afhængig af hvor meget fugt, der befinder sig i jeres kælder, skal du tømme din nye maskine jævnligt. Ofte ser man, at det er en gang om dagen, den skal tømmes, hvilket blot kan gøres i enten et toilet eller håndvask. Det betyder altså samtidig, at man skal lade denne maskine køre nat og dag, selvom den udsender nogle mærkværdige lyde.

Er du på udkig efter en affugter til dit hjem, kan du finde et bredt sortiment online her. Der er lidt til forskellige prisklasser, og de er samtidig opdelt i antallet af kvadratmeter, de kan suge fra. Sidstnævnte er nemlig yderst vigtigt, når du skal vælge netop den model, I har behov for. Hvis ikke denne affugter kan række over alle rum i kælderen, er den ikke meget værd. Sørg derfor for at få opmålt kælderen, hvis det ikke fremgår på plantegningen, inden du køber den nye maskine til hjemmet.