Tag på vandretur i den danske natur

296
Woman hiking with akita inu dog on forest trail. Recreation and healthy lifestyle outdoors, autumn woods in mountains, inspirational nature. Fitness and trekking and activity concept.

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du tænkt på, hvor din næste søndagstur skal gå hen? Nej, denne søndag skal du ikke på café, i IKEA eller på stadion. Du skal ud i den danske natur, hvor du kan blive mange fantastiske oplevelser rigere.

Medbring madpakke og rygsæk

Der er rigtig mange smukke steder i Danmark, som bedst opleves til fods på en aktiv og udfordrende måde. De gode ved naturen er, at den altid er åben, ikke overfyldt med mennsker og ganske gratis. Så tag en rygsæk på ryggen med madpakke og termoflaske og bevæg jer ud i det skønne landskab. Turen kan gå til Rold Skov, Himmelbjerget, Svanninge Bakker, Møns Klint eller noget helt andet. Der er masser af steder at tage af! Du bestemmer tempo og sværhedsgrad, og vi kan garantere røde, friske kinder og frisk luft i lungerne. Danmark er skønt på alle årstider. Lige nu kan du opleve det imponerende syn af efterårets skiften og træer og buske i orange, gule og brune nuancer.

Husk de gode sko

Du skal selvfølgelig huske det praktiske tøj, alt efter vejret. Det danske vejr er foranderligt, så et regnsæt i bilen er en god idé, selvom vejrudsigten lover tørt. Og så kan vi ikke understrege nok, at det gode fodtøj er alfa omega. Hvis du får våde fødder eller vabler på hælene, så er der ikke meget sjov ved en vandretur.

Sko til vandreturen

Du skal investere i et par funktionelle og praktiske sko, som er robuste og vandtætte. Sko med Gore-Tex membran har den evne at holde vandet ude, samtidig med at dine fødder kan ånde og komme af med overskudsvarmen. Ecco er et brand, de fleste danskere kender for deres pasform og klassiske design. Hos Ecco er de rigtig dygtige til at designe sko med fokus på både form og funktion i kvalitetsmaterialer, hvad end du er ude efter sko i læder, nubuck eller syntetiske materialer. Billigsport24.dk fører et bredt sortiment af fodtøj fra Ecco med fokus på sko, der kan holde til en aktiv fritid.