Sy dit eget tøj

438
Tekstiler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tøj til din dagligdag

Flere og flere kvinder er begyndt at sy tøj til både dem selv og deres børn. Det er en måde at signalere at man ikke vil underligge sig modeverdenen. Det kan også være man simpelthen vil komme alle de produktionsproblemer, som er forbundet med modeverdenen, til livs. Det forurener en del at producere tøj og specielt de store brands har meget spild i deres produktion. Sidst, men ikke mindst er der også en hvis frihed i at lave sit eget tøj. Man kan selv bestemme, hvordan det skal se ud. Hvilket stof det skal syes af og hvilken form tøjet skal have.

Sy det tøj, som du vil have

Du kan med snitmønstre sy tøj til din dagligdag, så du er fri for at købe det i butikkerne. At sy sit eget tøj er en aktivitet for den kreative person, som elsker at arbejde med tekstiler og kan lide at designe. Som sagt kan der syes tøj til dagligdagen, men der kan også sys tøj til fest eller andre lejligheder, du deltager i. Du kan skabe et helt unikt look eller bare sy tøj, som passer dig perfekt både i størrelse, form og udseende. Vi forbinder vores tøjvalg med hvem vi er, vi identificeres os med hvilket tøj vi har på.

Design dit eget tøj

Når du syer selv er fordelen helt klart at du selv kan vælge, hvilke tekstiler, mønstre, temaer og farver du vil have. Det betyder at hvis du vil have blomster med pantere på, så kan du sagtens lave det. Eller hvis du hellere vil have noget, som er mere elegant og stilfuldt, så kan du sagtens gå efter de mere mørke og dybe farver. Der er rig mulighed for at slippe ens kreativitet løs. Der er større mulighed for at skabe sit helt eget tøj end nogen sinde før.