Gode råd til en sund hud i vinterkulden

398

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Bare fordi det er koldt udenfor, betyder det ikke, at din hud skal lide under det. Med de rigtige skønhedsplejeprodukter kan du holde din hud sund og hydreret hele vinteren igennem. Her er nogle af vores bedste valg.

1. En fugtgivende ansigtscreme: En god ansigtscreme er vigtig for at holde din hud hydreret i vintermånederne. Vi er vilde med La Mer Moisturizing Cream, som er ultrahydrerende og efterlader din hud blød og silkeblød.

2. En nærende bodylotion: Bodylotion er et andet must-have til vintervejret. Vi anbefaler Nivea Rich Nourishing Body Lotion, som indeholder sheasmør og kakaosmør, der giver dybdegående fugt til din hud, dette er et billigt alternativ til de langt dyrere produkter, fra de større luksusbrands.

3. En fugtgivende serum til ansigtet kan gøre underværker. En ansigtsserum er mere effektiv end en almindelig fugtighedscreme og trænger længere ind. Vi kan godt lide L’Oreal Paris Revitalift Derm Intensives Hyaluronic Acid Serum, som fugter og giver huden fylde. Du kan også prøve dig med Suki Skincares lækre serums.

4. En læbepomade: sprukne læber er et almindeligt problem om vinteren. Bekæmp dem med en god læbepomade, der indeholder fugtgivende ingredienser som shea-smør eller kakaosmør. Vores favorit er Burt’s Bees 100% Natural Lip Balm i honning.

5. En ansigtsmaske: Giv din hud lidt ekstra kærlighed med en ansigtsmaske en eller to gange om ugen. Vi kan godt lide GlamGlow SuperMud Clearing Treatment Mask, som hjælper med at trække urenheder ud og får din hud til at se fantastisk ud og føle sig godt tilpas.