Styr hjemmet fra din smartphone

175

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det kommer nok ikke bag på særlig mange, at der er mere og mere der bliver styret online. Internettet er i den grad flyttet ind i vores hjem, og antallet af enheder der kan styres fra en smartphone er efterhånden ganske overvældende. Herunder kan du se et lille udsnit af nogle af de ting, som vi kan styre fra vores lille skærm.

Underholdning

De fleste danske hjem har efterhånden en eller flere streamingtjenester, der sørger for underholdningen. Netflix har eksempelvis haft sit indtog, og er snart i flere hjem, end det ikke er. En anden ting der især er blevet håndholdt er musikken. Det er ikke længere CD’er der bliver smidt på anlægget, og hele verdens musikkatalog er tilgængelig ved vores hånd. Spotify, Tidal, YouSee musik og hvad det ellers hedder, er der vi får vores musikalske fix og mange af os sender lyden trådløst til en højtaler.

Styr lyset

Lyset er en anden ting, som man gerne vil kunne styre uden at skulle nærme sig en kontakt. Phillips Hue har været blandt pionererne inden for dette. Muligheden for at styre lyset lige præcis som man vil er blevet populært. Det kan styres i de farvenuancer man ønsker, med den styrke man ønsker. Du kan købe Phillips Hue her hos LavprisVVS, og med en rabatkode kan du få det lidt billigere.

Styr varmen

En anden ting man kan styre via sin smartphone er varmen i huset, hvis man investerer i nogle såkaldte smart termostater. Med disse kan man uden at være i hjemmet bestemme temperaturen. Man kan således skrue ned for varmen, når man ikke er hjemme, og skrue op umiddelbart inden man kommer hjem og dermed spare på varmen. Det er dog vigtigt for husets sundhed, at man holder det inden for relativ få grader. Hvis man slukker og tænder for varmen i tide og utide, kan man nemlig risikere at få fugt i hjemme, og det kan give skimmelsvamp.

Hold øje med huset

Der er mange der får installeret alarmsystemer, så de kan føle sig sikre, og forhåbentlig undgå indbrud. I nogle af disse systemer kan man følge med på sin smartphone og se gennem kameraet. Google har også lavet deres Google Nest kameraer, hvor man via en App kan følge med i alle bevægelse i huset.