Stik af fra dagligdagens stress

347
Slotsophold

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kom væk fra den travle dagligdag

Synes du at dagligdagen er blevet alt for stressende, og har du og din ledsager bare lyst til at stikke af fra det hele? Det eneste i har brug for, er bare at få stresset af, og få sluppet alle jeres tøjler. Et hotelophold ville være fint, men det er bare som om at det ikke er det helt rigtige. Hvorfor ikke tage hotellet til det næste niveau? Vores anbefaling til dig er derfor at du tager på et mindeværdigt slotsophold på Danmarks smukkeste slot, Hindsgavl Slot.

På Hindsgavl Slot får i de mest fantastiske omgivelser omkring jer, og i vil kunne slappe helt af, og nyde hinandens selskab fuldt ud.  Allerede når i ankommer til slottets område, vil i opleve at i træder ind i en helt anden tid. Omgivelserne er helt rolige og fredfyldte, på en helt fantastisk måde. Hindsgavl Slots arealer rummer både en dyrehave, en slotspark, deres helt uimodståelige velbevarede slot, og helt igennem eksklusive værelser.

Hvis du vil have ro i sindet, skal i uden tvivl gå jer en tur i deres dyrehave, som er en ren naturoplevelse at befinde sig i. Have er rigt på dyreliv, og i kan derfor få en masse dyr af se, som i kan tage en masse billeder af, til at for evige jeres minder der fra.

Personalet på Hindsgavl Slot er en hel oplevelse for sig selv. Lige meget hvilken gren af medarbejder du omgås med, er servicen altid i top. Dette top professionelle personale, vil uden tvivl sørge for at i får en god oplevelse, og at i får det ultimative udbytte, af jeres afslapning og samvær.

Forplejning er der ikke noget at sætte en finger på. Med i prisen på jeres værelse følger der bl.a. drink på værelset, 5 retters menu, aftenkaffe og meget andet. Maden er helt fantastisk, og er lavet på friske råvarer nøje udvalgt af jeres kok.

Så se at få lagt dagligdagen bag jer, og et stykke tid, og få bestilt et ophold på Hindsgavl Slot.