Start din helt egen café

428

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Caféer er et hyggeligt sted at være. Her kan man hygge sig med sine venner eller studere mens man drikker en god drink. Men hvordan er det lige, man starter en café? Det kan være svært at starte, når det er helt nyt. Men så snart man kommer i gang, er det faktisk okay.

Sådan gør du

Først og fremmest er det vigtigt, at du researcher café forretninger i det sted, hvor du ønsker at åbne din café. Er der noget de mangler, som du kan gøre? Kan du få inspiration af dem eller eventuelt inspiration fra caféer i udlandet? Nedskriv elle dine gode idéer.

Lav en forretningsplan, som vil hjælpe dig med at vejlede dig gennem processen. Her kan du definere din mission og vision samt meget mere i forhold til din café. Husk også at komme en på en god markedsføringsplan her, da dette er vigtigt ift. overlevelsen af caféen.

Inden du åbner din café, er det også vigtigt, du har styr på alt, det du har brug for i butikken. Det kan være alt fra, hvilke drinks til en flaskekøler, hvor kolde drinks kan være i og forblive kolde.

Når du skal vælge beliggenhed, så vælg det et sted, hvor der måske ikke er mange caféer, men hvor der kommer mange mennesker. Du kan gå lidt rundt omkring i de steder, hvor du synes caféen skal være og observere stedet og folk.

Promoverer din café via SoMe

Vi lever i en digital verden, så at have sociale medier som en forretning er vigtigt for forretningens overlevelse.

Man kan gøre brug af Instagram, Facebook og TikTok og meget mere, hvor man kan promovere sig selv. Find en målgruppe du vil nå ud til og se derefter, hvilke apps målgruppen bruger mest.

På de sociale medier kan man oplyse kunderne om alt fra åbningstider til tilbud.