Spændende og interessante film til din dagligdag

205

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er altid rart at have noget at glæde sig til. Om dette er at få fri fra arbejde, tage på arbejde, fødselsdage eller alt fra store til små begivenheder i ens dagligdag, så ved du også, at dette faktisk kan være med til at forbedre dit humør. Hvis du har svært ved at holde dig til ilden, kan det være en god idé at finde sådan en ting, du kan glæde dig til. Så får du lettere ved at overskue at sætte mål for dit arbejde, og du får også en belønning for det. Denne belønning kan være noget så enkelt som at slappe af til en god film eller serie.

En amerikansk science fiction-film

Hvis der er noget, der kan pirre din nysgerrighed, så er det fremtiden. Hvad der kommer til at ske, og hvad der kunne komme til at ske. Som kommer der faktisk aliens, eller er det blot en idé, der er blevet sat i hovedet på folk af andre film og serier – eller sker det faktisk? Der kan ske utrolig mange ting i fremtiden, og derfor er science fiction også en genre, mange forfattere er glade for. Hvis du ligeså er det, så bør din næste film helt klart være Jurassic Park, hvor du kan finde 5 af dem på Blockbuster.

Hvad handler Jurassic Park om?

Jurassic Park omhandler en temapark, der prøvede at skabe klonede dinosaurer, men det endte i et katastrofalt forsøg. Ejeren af Jurassic Park tilkalder tre specialister, da en hændelse i forlystelsesparken resulterer i en af de ansattes død. Da specialisterne kommer til Jurassic Park, bliver de overraskede over at se, at den største attraktion er levende dinosaurer, der er skabt af fossileret DNA og genetisk krydsning eller kloning. Filmen er baseret på en roman af Michael Crichton, hvor rettighederne blev opkøbt allerede inden roman blev udgivet.