Sommerferie og coronafrygt

272

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ingen tvivl om at corona eller COVID-19 har ramt os alle. Det er langt fra os alle der er blevet syge, eller bliver det. Endnu færre er det, at det bliver farligt for. Alligevel rammer det alle i samfundet, da offentligt ansatte er sendt hjem, skoler er lukket ned, begivenheder er aflyst og meget andet.

Hvordan det ender er der ingen der kan sige. Der er ikke nogen grund til at gå og være bange, hvis man ellers er det sundt og raskt menneske. For i sig selv er den ikke meget mere farlig end en almindelig influenza. Alligevel skaber den naturligvis en generel frygt og ikke mindst en masse usikkerhed. Det helt store spørgsmål (eller et af dem) er naturligvis – hvornår driver det her over? Det er der ingen der kan svare på, netop fordi corona er en ny virus, som man ikke ved hvordan opfører sig på den lange bane.

Der er derfor også mange, der allerede er begyndt at tænke på deres sommerferier. Har man eksempelvist bestilt en rejse til et stort all inclusive resort i Tyrkiet, med tusindvis af gæster, er det ikke så mærkeligt, hvis man er lidt betænkelig. Især fordi det ikke er til at vide, hvordan det udvikler sig.

Gode ferieformer i Coronaens tegn

Som du nok har hørt, så er det farlige, når mange mennesker er samlet og dermed nemt kan sprede smitten. Jo mere isoleret og længere fra andre mennesker, man er, jo mere sikkert er det også. En vandretur i de svenske fjelde kunne være en god måde, med hvis man har en familie med små børn, er det ikke nødvendigvis det nemmeste. En anden god måde at holde ferie på, er ved at leje et sommerhus. Her kan man opføre sig som man plejer, da men ikke færdes blandt en masse fremmede mennesker.

En af de ting man med sikkerhed skal holde sig fra, er store forsamlinger. I hvert fald i skrivende stund. Det er svært at sige, hvordan det ser ud om et par måneder. Men hvis man gerne vil være sikker, kan det være en god ide ikke at vente alt for længe.