Smartphonen fra Kina

282
Smartphone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du træt af at høre om iPhone

Hvis du er træt af at høre om de nye iPhones hver gang der kommer nogle, så er du ikke den eneste. Apple proklamerer med hver gang de præsenterer en ny iPhone, at det er den bedste iPhone nogen sinde. Men det er jo klart, når de skal laver forbrændinger hver gang. Den skal jo være bedre end den gamle. Der er også meget hipe omkring de nye telefoner fra Apple, men en S-version af den gamle føles ikke som om at det er en ny telefon, det er bare en opgradering af den gamle. Vi har brug for at udvide vores horisont, mange tror ikke der findes andet end Apples iPhone på markedet, vi høre i hvert fald ikke så meget om dem.

En billigere mobil

Kina er klar med en ny og billigere smartphone, som kan mange af de samme ting, som iPhonen. De kinesiske smartphones hedder Xiaomi Mi 8 og koster ca. 4000 kr. uden abonnement. Designet ligner en blanding af en Samsung Galaxy og de nyste iPhone Xs og den fås i 4 forskellige farver: hvid, guld, blå og sort. Den er udstyret med et Gorilla Glass 5, en Super AMOLED display med HDR10. Kameraet kan optage i 4K og HDR og kan tage slowmotion billeder i 1080p opløsning, 240fps. Den udkom i juni 2018 og er Xiaomi´s nyste skud i bøssen.

Et godt alternativ

Denne smartphone kunne være et godt og væsentligbilligere alternativ til en iPhone. Så kan du skille dig ud, for så bliver du en af de få som ikke har en iPhone. Den kan stort set det sammen og den ligner en iPhone. Så vis du godt kan lide designet, men ikke selve Apple brandet eller deres økosystem, så er Xiaomi Mi 8 nok en god løsning for dig. Så kan du bruge de resterende penge på noget andet eller bare spare dem op.