Slut med at vaske flere gange

260
vaskemaskine

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du det. Der er max tryk på der hjemme, og der er 4 andre der skriger efter et par bestemte bukser, eller deres ynglings T-shirt. Du har enten ikke selv overskud eller tid til at skulle sortere eller hænge det vasket tøj op igen, ellers kan du bare ikke følge med strømmen at tøj der smides i vasketøjskurven.

Hvis familien er så stor, at vasketøjet vokser sig større end du kan følge med, og du bliver du nød til at vaske tøj over flere gange – så læs dette råd du får her.

Tid til at skifte vaskemaskine

Måske ved du det, måske ved du det ikke. Men vaskemaskiner i dag kan købes med en kapacitet på helt op til 12 kg. En standard vaskemaskines kapacitet ligger på omkring 6-8 kg. Du kan nok fornemme at der er mange kilo som du går glip af, ved ikke at have en vaskemaskine med en 12 kg. kapacitet.

En vaskemaskine i den størrelse er naturligvis en smule dyre end de mindre vaskemaskiner. Men hvis du tænker du alt den tid du sparer, på ikke at vaske over flere omgange hver eneste gang, så er det en rigtig god investering for dig og dit overskud.

Når du begynder at vaske færre gange om ugen, betyder det også samtidig at du bruger mindre strøm på at vaske tøj. Dvs. at på længere sigt, vil du kunne alligevel spare penge, og dermed udligne de ekstra kroner, som du altså har lagt i din nye og højt elskede vaskemaskine.

Så forestiller du dig et liv i fremtiden, hvor hele vasketøjskurven bliver tømt hver gang, selvom du har en familie på 4-5 personer. Så gør dig selv den tjeneste at købe huset en ny vaskemaskine med en stor kapacitet i sig. Den giver overskud i dagligdagen, og mere tid til hyggelige stunder med familien.