Skab hygge og genkendelse i hjemmet

215

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I Danmark har vi et helt specielt ord, som ikke kan oversættes til et andet sprog, for vores ord ”hygge” er noget helt specielt, som vi holder af. Ordet er blevet adopteret ind i engelsk, og vi bliver stolte, hver gang vi ser, at det bliver brugt. Ikke nok med at ordet er specielt, så betyder det også noget specielt. Når du oplever følelsen af tryghed og føler, at du er tilstede i en afslappet og behagelig atmosfære, så oplever du altså det, vi danskere kalder for hygge. Du kan opsøge hyggen, men du kan også selv skabe den derhjemme.

Genkendelse er også en form for tryghed

Når du genkender noget, forbinder du det tit med et minde. Ofte er det et minde til en god oplevelse, du har haft. Du kan selv skabe genkendelsen i dit hjem, hvis dine møbler eller nipsting, er noget, du selv har lavet. Det kan være dit spisebord, som du har været dybt fokuseret på at få færdig, og nu hvor det så er færdigt, bliver du glad, hver gang du ser det, fordi du genkender det og forbinder det med glæden. Genkendelsen kan også skabe hygge i dit hjem.

Skab din egen verden fyldt med minder

Når du sætter dig for noget, skal du også have de rigtige materialer og værktøjer, du får brug for gennem projektet. Én af de ting, du kan være sikker på, du får brug for, hvis du skal lave et møbel til stuen eller hjemmet, så er det værktøj. Det kan være, at du blot skal bruge en sav og skruetrækker, men du vil højst sandsynligt komme ud for, at du skal bruge værktøj, når du går i gang med dit projekt. Glæd dig til, at du kommer i gang og til, at du bliver færdig og kan mærke genkendelsen og hyggen i hjemmet.