Sikker sex i dagligdagen

407
dagligdag

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er rigtig mange danskere som hvert år oplever at få sig en kønssygdom eller at blive ufrivilligt gravide efter et samleje. De samme mennesker har med stor sandsynlighed ikke anvendt et kondom som præventionsmiddel under deres samleje.

Rigtig mange par tænker at det er lige meget med at bruge kondomer når de har sex selvom de er et fast par – men det er faktisk en rigtig god ide selvom i er et fast par. Men der er faktisk nogle få kvinder som hvert år oplever at blive ufrivilligt gravide, selvom de har brugt p-piller. Dette kan være noget af et chok, hvis det ikke har været planlagt inden da. Det er derfor den bedste løsning, at man er på den sikre side under samlejet, ved at bruge kondom i dit forhold.

Kondomer er ikke så galt som man tænker

Kondomer kan faktisk være sjove og forbedre dit samleje markant, du skal bare kigge lidt ud over krogene på de mange sexshops, både fysiske butikker og på nettet. Lige meget hvilken sexshop du besøger, så finder du altid nogle kondomer som er anderledes i forhold til de standardiserede kondompakker fra tanken.

Du finder kondomer i mange afskygninger, og der er en type til en hver personlighed. De mest almindelige forskelligheder er at du kan få kondomer med forskellige former og smage, som kan hjælpe på følelsen eller spice samleje lidt op.

En af de helt vilde kondomer er den type med bedøvende creme. Denne type bedøvende kondom gør det muligt for manden at gennemføre et samleje endnu mere udholdende og forlængere jeres samleje hver eneste gang. Det er da værd at fortrække.

Husk også sexlejetøjet

Noget som mange par glemmer er at tilføje sexlejetøj til deres sexliv, inden det dør ud. Sexlejetøj løsner godt op i intimiteten, og jeres sex vil uden tvivl bliver forbedret med brug af sexlejetøj.