Sådan sparer hele familien penge

367

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du og din familie savner lidt flere penge til fornøjelse og oplevelser, kan I forsøge at spare på penge på alt andet. Hvis I sætter jer godt nok ind i jeres økonomi, vil I opdage, at I sagtens kan spare penge flere steder. Det er ikke sikkert, at der er nogle poster, hvor I kan spare store beløber, men hvis I alle sammen laver små ændringer, vil det kunne mærkes i det store hele.

Køb jeres tøj i et outlet

I kan nok ikke komme udenom, at der skal bruges nogle penge på tøj en gang imellem, men i kan til gengæld sørge for, at jeres tøj i fremtiden er billigere, end det I plejer at købe. Hvis I går i et outlet, kan I få nyt tøj til rigtig billige priser. Det der er med et outlet er, at det som regel ikke er de nyeste kollektioner, og derfor er prisen langt lavere. I Dansk Outlet kan I købe alt fra sko til babytøj og meget mere.

Lav en madplan

Hvis I én gang om ugen mødes hele familien og laver en madplan sammen, vil I også kunne spare nogle penge. Hvis I planlægger jeres aftenmåltider sådan, at de passer nogenlunde sammen, vil I undgå noget madspild og vil få udnyttet jeres madvarer bedre. I kan købe større ind, fordi I ved, hvad I skal bruge hele ugen. Når I køber større ind, vil I også spare penge.

Sæt jeres vandforbrug ned

I en hel familie kan der godt gå mange penge til vand, men I kan garanteret godt mindske jeres forbrug. I kan f.eks. gøre det til en regel derhjemme, at et bad maks på tage fem minutter. Når I skal lære at begrænse jer selv, er det lettere at sætte en konkret maksimumtid for jer selv.