Sådan gør du dit hus mere miljøvenligt

153

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I disse tider er der virkelig meget fokus på at gøre det rigtige for miljøet, og at huske på at man skal være klimavenlig. Det er noget, der fylder meget i hverdagen både på nettet, i politikken, og de samtaler man har med folk. Derfor er du måske begyndt at overveje hvor meget, og hvad du kan gøre, for at mindske dette udslip af co2, og på den måde gøre noget godt for jorden. Og svaret er, at der er så mange forskellige ting du kan gøre, store som små. I denne tekst fokuseres der på, hvad du kan ændre ved dit hus for at blive mere miljøvenlig.

Skift dit varme system.

Det første du kan tænke på er, hvordan du varmer dit hus op. Dit hus har selvfølgelig brug for varme men har du nogensinde tænkt over de alternativer, der er til den varmemetode du bruger nu? Der findes for eksempel noget, der hedder luft til luft varme pumper, der omdanner luften ude fra til varm luft, og gennem en pumpe, pumper det ind i rummene. Dette er en måde, der er meget energibesparende i forhold til så mange andre metoder og derfor, ved at skifte til dette, kan du ikke bare gøre noget godt for miljøet, men også for, hvor meget du skal betale for energi om året. Find luft til luft pumpe hos Scanheat.

Hold varmen inde

Hvis du overvejer at skifte til en mere energibesparende varmemetode, kan du også benytte dig af andre ting, der hjælper dig med at holde denne varme inde. For eksempel, hvis du har gamle vinduer, kan disse være ekstremt utætte, og på den måde kommer en masse kold luft ind, og noget af den varme luft kommer ud. Derfor kan det være en god ide at få kigget på sine vinduer. og finde ud af hvordan det står til.