Sådan får du råd til drømmebilen

94

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du én bestemt bil, du går, og drømmer om? En bil du ville gøre alt for, at den kunne komme hjem og stå i din garage? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Men mange mennesker har en drømmebil, med et prisniveau der ligger noget højere, end lønnen lige tillader det. Dette er der dog løsninger på, og der er flere veje hen imod at gøre din drøm til virkelighed!

Køb den brugt

Hvis det vigtigste for dig er bilen, og ikke så meget hvilken stand den er i, hvor langt den har kørt, eller hvor mange der har kørt den – ja så er en nem måde at spare penge på bilen, hvis du køber den brugt. Det er lidt det samme som med genbrugstøj – man kan ikke sælge en brugt trøje til samme pris som en ny. Det samme gælder for biler. Så hvis førsteprioriteten er at få fat i bilen, og standen kommer i anden række, kan det være du skal overveje en genbrugsbil.

Flexleasing

Er leasing af Audi noget der fanger din opmærksomhed? Det er det for mange mennesker, da Audi er et af de mest eftertragtede mærker, og nok det mærke en del mennesker ville nævne som deres drømmebil. Men en Audi er selvfølgelig ikke billig, så det er en drøm, mange må droppe igen. Men sådan behøver det ikke gå for dig. Der findes nemlig en form for leasing, hvor betalingen af registreringsafgiften er helt minimal, og der er en månedlig ydelse der skal betales – den kaldes flexleasing. Med flexleasing får du muligheden for at få en meget billigere bil, hvis du selv kan finde en køber til bilen, når din leasingperiode udløber. Her kan du lease en lækker bil, og læse mere om fordelene og ulemperne ved flexleasing, så du kan bestemme, om det er noget for dig.