Sådan får du muligheden for at holde 10 minutters pause i dagligdagen

192

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du føler, at du har en travl hverdag, så er du stensikkert ikke den eneste dansker, der har det sådan. Der er nemlig mange, der hver dag vågner op til en travl dag, hvor arbejdet skal passes, huset skal ryddes op, mad skal laves, og børn skal hentes. Før man ved af det, er der gået flere uger, og det kan være en ubehagelig følelse at stå med – især hvis man egentligt ikke kan skelne dagene fra hinanden. Ønsker du at blive mere bevidst i din hverdag, kan små pauser gøre en stor forskel – og netop det kan du blive klogere på her.

Små pauser i løbet af dagen kan hurtigt mærkes

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok. Hvis du sørger for at holde små pauser i løbet af dagen, kan du blive mere bevidst omkring, hvad du egentligt bruger din tid på. De små pauser kan nemlig hurtigt mærkes, og måske finder du ud af, at du bruger unødvendig tid på at sidde foran fjernsynet, eller måske bruger du for lang tid på oprydning og rengøring. De små pauser kan give dig mere overskud, og før du ved af det, er det blevet til en god vane, som giver dig et afbræk fra de mange rutiner.

Brug enten de 10 minutter fornuftigt eller brug dem til at tømme hovedet for tanker

Du kender det sikkert. Du er træt, når du vågner, og du er træt i løbet af dagen, men så snart hovedet rammer puden om aftenen, kan man ikke falde i søvn. Bekymringer og tanker dukker op, og pludseligt overtager tankemylderet ens søvn. Brug de 10 minutter fornuftigt eller brug dem til at tømme hovedet for tanker. Spil eventuelt et velkendt spil hvor du ikke skal tænke over noget – på sigt vil du kunne mærke en forskel.