Sådan bliver du klar til sommerferien østpå

462

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er sol, det er sommer, det er sommerferie – og hvor er det dog herligt. For mange mennesker er den skønne sommersæson lig med en rejse udenlands. Måske går turen til en storby i Europa? En herlig roadtrip i vores ganske, danske land. Er du én af dem, hvor turen går østpå mod de asiaske lande? Så kan du i denne artikel læse tips til, hvad du især bør overveje, når rejsen går til Asien.

Rejs uden rejsemave

Ferier er til for at nyde friheden, nyde gode oplevelser, nyde en anderledes natur og kultur – og ikke mindst nyde andres eller dit eget selskab. Og så vil man altså helst ikke være syg. Asiatiske lande som Thailand, Vietnam og Cambodia er kendte for deres streetfood-køkkener. Et must på rejsen for at få sig en lokal, kulinarisk oplevelse. Men har skal du altså være særlig opmærksom på hygiejnen. Nogle kan nemlig opleve at få maveproblemer efter at have indtaget lidt af de lækre, lokale retter. Du er derfor godt forberedt, hvis du husker at have mælkesyrebakterier med på rejsen, så bestil dine mælkesyrebakterier her. Med mælkesyrebakterier hjælper du nemlig din mave med at komme i balance igen.

Forhandl taxaprisen inden køreturen starter

Husk altid at forhandle taxaprisen inden I starter køreturen. For du kan altså hurtigt blive snydt til at skulle betale et højere beløb til sidst, end hvis I på forhånd har aftalt en fast pris. Vær standhaftig ved betalingen – for de kan stadig godt finde på at sige en højere pris end aftalt.

Køb solcreme og ikke whitening

Vi vil så gerne være solbrune, når vi kommer hjem fra en rejse. Men i Asien er det mange steder omvendt. Her vil de hellere være lysere i huden. Vær derfor opmærksom på ikke at købe solcreme, men whitening i. Der sælges nemlig masser af whitening-solcremer i Asien.

God sommer!