Sådan kan du gøre din have klar til sommerens ankomst

2021

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du en af de danskere, der hvert år håber på en god sommer, så er du blandt optimisterne. Som bosiddende i Danmark kan man nemlig aldrig være sikker på, at sommeren kommer, og derfor kan man også blive meget skuffet, hvis man håber på en god sommer med varme og solskin, men man ender med at få det modsatte. Viser vejrudsigterne dog, at sommeren er på vej, så er det på tide at gøre haven sommerklar, så du kan nyde sommeren i fulde drag, når den endelig kommer til Danmark. Herunder kan du få inspiration samt gode råd til, hvordan du kan sikre, at din have er sommerklar.

 

Sørg for at græsset er slået, og buskene er trimmet

Henover vinteren kan man have en tendens til at glemme haven grundet det kolde vejr. Om vinteren gror græsset ikke meget, og buskene er gået lidt i stå. Til sommer vil man dog opleve, at der kommer liv i haven igen, og den kan hurtigt vokse til, hvis man ikke holder et vågent øje. Derfor er det en god idé at slå græsset og trimme buskene regelmæssigt, når foråret begynder, så du kan komme sommeren i forkøbet.

 

Rengør og klargør havemøblerne

Når der er styr på planterne og græsset i haven, kan det være, at du skal tage et kig på terrassen. Trænger den også til en kærlig hånd, så bør dette gøres, inden sommeren for alvor tager fat i Danmark. Det er nemlig varmt at rengøre og klargøre havemøbler i 25 graders varme.

 

Invester i en ny grill

Sommer betyder grillmad, og er du helt vild med at grille, kan det være, at du skal have fat i en ny grill. Invester i en gasgrillog oplev forskellen. Med en gasgrill kan du lave velsmagende grillmad på ingen tid uden for meget opvask bagefter.