Sådan får du flotte fliser på din terrasse

241

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en terrasse i din have, kender du sikkert godt til, at det nogle gange kan være en udfordring at holde fliserne rene og pæne. De kan nemlig blive beskidte af alt fra ukrudt til alger. Her er to gode råd til dig, der gerne vil holde fliserne på din terrasse pæne.

Få hjælp til algerens

Hvis dine fliser er blevet grønne, skyldes det sandsynligvis at de er blevet angrebet af alger. Dette er meget almindeligt i det danske vejr, hvor fugt og regn skaber gode vilkår for, at alger kan vokse på fliser.

For at fjerne algerne, kan du kontakte et firma, der tilbyder algerens. Firmaet har de rette kemikalier til at udføre algerens, så dine fliser igen kan få den farve, de havde, da de blev lagt.

Du kan også selv købe kemikalierne til algerens, og gøre arbejdet selv. Her er det vigtigt, at du skaffer de rigtige produkter, og at du sørger for at beskytte dig selv mod kemikalierne. Det er en god idé at bruge handsker, og at undgå at få noget af produktet i ansigtet.

Efter en algerens vil fliserne ikke længere have den grønne misfarvning, og du vil igen have en flot terrasse.

Brug en højtryksrenser

Men en højtryksrenser kan du effektivt fjerne rigtigt meget snavs fra dine fliser. Du kan enten investere i en højtryksrenser selv, eller du kan betale et firma for at komme ud på din terrasse og ordne arbejdet for dig.

Højtryksrensning er meget tilfredsstillende at se på, og det efterlader et rigtigt flot resultat, hvor alt skidtet er helt fjernet fra fliserne. Samtidig er det meget miljøvenligt, fordi det ikke forurener miljøet med nogen kemikalier, da det blot anvender luft under højt tryk til at fjerne skidtet.