Prøv noget nyt og start en café

255

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du i længere har gået og drømt om at starte din egen café, er det måske på tide, at du springer ud i det. Det er noget af et ansvar at have sin egen café og der er mange ting at holde styr på, men det fede er at du får dit helt eget sted at råde og bestemme over. Du kan helt selv vælge, hvad der skal serveres og hvordan det skal serveres.

Tema og indretning

På mange caféer er det sådan, at der er et bestemt tema eller stil, som kommer til udtryk gennem maden, indretningen eller begge ting. Hvis du fastlægger et bestemt tema eller stil for dig selv, vil det kunne fungere som en god guideline. Hvilken stemning vil du gerne skabe i din café? Hvilken type mad skal deres serveres? Og hvordan skal den serveres? Det er den slags, som er godt at tage stilling til.

Indkøb til din café

Når selve din café skal laves, skal du selvfølgelig have handlet en hel masse ting ind. Det er ikke helt gratis at starte en café, så det kræver, at du har en stor opsparing eller har lånt nogle penge til projektet. Når du handler møbler og inventarer ind, skal du igen huske at tænke caféen stil og koncept med ind. Der skal nemlig gerne være en sammenhæng fra ende til anden. Du kan købe dine restaurant møbler her.

Skab en rød tråd

Hvis dine gæster kan mærke, at der er en klar rød tråd, når de træder ind i din café, vil den også virke mere overbevisende. Det vil få dem til at tage plads i din café. Du kan skabe den røde tråd ved at matche alt sammen til ét koncept. Både maden, tallerkenerne, pynten på væggene og møblerne skal passe sammen.