Populære vinylgulve i 2020

108

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vinylgulve er i dag ved at blive et rigtigt populært valg inden for gulvbelægning, da et vinylgulv har nogle egenskaber, som ikke ret mange gulve har. Et vinylgulv er meget nem og enkelt at vedligeholde og kræver ikke mere ud over en støvsugning og en gulvvask. Det er noget der passer rigtig godt ind hos mange familier, som hellere vil bruge tiden på andet end rengøring. 

Der findes et stort udvalg når det kommer til vinylgulve, og næsten kun fantasien sætter grænser. Ønsker du et vinylgulv der skal ligne træ eller klinker eller skal det være helt ensfarvet.? 

Der er ingen tvivl om at nogle typer vinylgulve er mere populære end andre. Det helt nye, er vinylgulve lavet med kliksystem, så de lægges næsten som et træ eller et laminatgulv. Denne type af vinylgulve gør nedlægningen meget nem og herved kan mange selv stå for monteringen. Samtidig er et vinylgulv med kliksystem slidstærkt og modstandsdygtig overfor vand, bakterier samt skimmelsvamp. Dog kan det ikke bruges på badeværelser. 

Tendensen for 2020 

Et vinylgulv må meget gerne både være pæn og praktisk, og det er en tendens der helt sikkert vil fortsætte i 2020. Producenterne bliver ved med at udvikle nye og flotte vinylgulve, og herved vil de ramme et bredt udvalg af dem, der er på udkig efter et vinylgulv til deres bolig. 

Vinylgulve der enten ligner træ og klinker, har de seneste år været meget populære, men også de ensfarvede i flotte klare farver, har også været et hit. 

Dette vil der også i 2020 være meget af og udvalget vil ikke blive mindre på det område. 

Hvad sælges der mest af?

Det er altid en smagssag, hvad man synes er pænt og hvad man ikke bryder sig om, og derfor kan det være svært at komme med et nøjagtigt bud på, hvad der vil blive solgt mest af. Det man kan sige er, at folk ofte vælger noget der kan passe til deres hjem i mange år, og noget som også er praktisk. Et bud kan være, at vinylgulve med kliksystem vil blive endnu mere populære i 2020.