Pift dagligdagen op med frækt undertøj

334
Frækt undertøj

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er dagligdagen gået hen og blevet ret ens formet, og køre tingende for meget på rutinen. Det er noget som godt kan slide på et ellers udmærket forhold. Dagligdagens gøremål kan nemt gå ind og påvirke forholdet mellem to mennesker, og det føles nærmest som om at man trækkes fra hinanden, i stedet for at komme tættere på hinanden. Får dig og din partner ikke kærtegnet hinanden nok. Får i set hen over hinanden, i den travle hverdag, eller har telefonerne måske taget overhånd i de frie tidsrum. Det er et stadie de fleste forhold løber ind i, og det er også op til det enkelte forhold at gøre noget ved problemet.

Her kommer to råd, som hver i sær er formet til enten en mand eller kvinde, så sørg for at læse det råd som passer til dit køn 😉

Kvinden

Hvis i skal have sat gang i forholdet igen, bliver du nød til at få hans opmærksomhed rettet hen på dig som en start. For at løsne forholdet fra den sten som den sidder fast i lige nu, skal du tage ud og købe dig selv noget frækt undertøj, som er så iøjnefaldende at din partner ikke kan få øjnene væk fra dig igen. Når i så sidder i jeres hverdags situation, går du ind og tager det nye sæt på og stiller dig foran ham. Så vil han pludselig vågne op, og se dig som du skal ses.

Manden

Hvis du gerne vil imponere din partner, og få gang i forholdet igen. Så skal du arrangere en aften for jer to, hvor i kan nyde hinanden, som det par i er. Går derfor ud og køb et sæt frækt undertøj du gerne vil se din partner i. Lav så en hyggelig aften med middag hvor i kan sidde og nyde hinandens selskab. I mellem tiden har du lagt det nye sæt undertøj ind på sengen, som du sidst på aftenen får hende til at finde.