Optimer motivationen på arbejdspladsen i Aarhus eller Aalborg

290

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

At have et 8-16 job kan for nogle være kedeligt, mens andre finder ro i rutinerne. Den optimale arbejdsindsats findes dog oftest i de medarbejdere, som er motiverede til deres arbejde, men det kan være svært selv at finde frem til denne motivation. Derfor kan det være, at du kan hjælpe til med at finde motivationen i dine medarbejdere.

En god frugtordning

Det kan være smart at inkorporere end frugtordning på arbejdspladsen. Du kan blandt andet finde Frugt til virksomheder i aarhus og aalborg. FirmaFrugt i FrugtKurve og FrugtKasser århus og ålborg kan være med til at udgøre et personalegode, hvor medarbejderne hver dag kan få en lille snack. Dette kan også være særlig godt, hvis en medarbejder har glemt madpakken derhjemme og på den måde kan stille sulten med noget frugt fra frugtordningen. Derfor kan det være en god idé at kontakte et firma, som leverer frugtkurve på abonnement. FrugtKurven er frugt, snacks og FirmaFrugt til virksomheder. FrugtKurve & FrugtKasser til virksomheden kan du altså vælge imellem alt efter, hvor meget frugt, du føler, jeres virksomhed har behov for.

Sæt langsigtede og kortsigtede mål

En anden måde at holde motivationen i gang hos dine medarbejdere kan være ved at fremhæve både langsigtede-, men også kortsigtede mål for virksomheden. Langsigtede mål kan være med til at øge motivationen ved at give mening til det arbejde, personalet laver i det lange løb. Kortsigtede mål kan derimod være med til at holde personalet i gang og holde dem motiveret, fordi der er korttid og arbejdskraft til det næste delmål i processen. Kortsigtede delmål kan for eksempel være en mængde profit, som I gerne vil have nået efter 6 måneder eller blot 3 måneder. Det kan også være, et delmål kunne være, at alle husker at få holdt deres individuelle frokostpauser i løbet af dagen.