227

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvorfor vælge en boxmadras?

Der findes flere typer af madrasser, de mest almindelige er dem til kontinentalsengen også en boxmadras. Der er fordele ved begge dele, men i denne artikel bliver der set på boxmadrassen. Det som også gør den til en yderst populær seng, blandt mange er, at den grundet sin massive træramme omkring madrassen kun kræver montering af sengeben, så du skal ikke købe en dyr sengeramme.

Fordellene ved boxmadrassen

En boxmadras flere hovedformål. Først og fremmest hæver den din sengehøjde højde (hvis du vel og mærke monterer ben på den). Dette gør det lettere at komme ind og ud af sengen, og det gør også bare sengen lidt mere æstetisk tiltalende. Det smarte med en boxmadras er at, du kan sove på den blot med en topmadras ovenpå, hvilket kan spare dig for besværet med at sammensætte en sengeramme. boxamadrasser hjælper også med at absorbere stød, hvilket også kan hjælpe med at forhindre, at din madras slides op for hurtigt. Hvis du har en tendens til at være urolig i sengen, og du ikke har en boxmadras, er din madras (kontinentalseng) nødt til at absorbere alle dine bevægelser, hvilket kan være dårligt for den. Endelig skaber boxmadrassen fast struktur, sammenlignet med en kontinentalseng.

Hvad er en boxmadras egentlig

En boxmadras kan man kende ved at den er bygget op af polster og fjedre som er alt dens indmad – er samlet om en ramme, der ofte er lavet af træ med stof omkring. Madrassen kendetegnes ved at have fjedre der står tæt i 2 lag. Hvis du køber en sådan type madras, skal du være opmærksom på at flere fjedre ikke betyder bedre kvalitet. De bidrager nemlig til en mere hård seng og så er den ofte også lidt dyrere. Den typiske dobbeltseng med boksmadrasser består af 2 boksmadrasser og én stor topmadras.