Kreative ideer til hjemmekontoret

365

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange vil gerne have indrettet et hjemmekontor. Hvis i hører til blandt dem, kan du lade  inspirere af de kreative ideer herunder.

1 – Unikke møbler

Hvis I gerne vil have et kontor med et personligt udtryk, kan I med fordel gå på jagt efter brugte antikmøbler i de lokale genbrugsforretninger. At indrette med antikke møbler giver jer mulighed for at få et unikt kontor, der skiller sig ud i mængden, og som ikke findes magen til andre steder. Derudover er der mange penge at spare ved at købe brugt i stedet for nyt, og I er med til at skåne miljøet. Med andre ord får I et fedt, unikt kontor uden at bruge en bondegård på møbler.

2 – Inspirerende board

Sæt skub i motivationen og idegenereringen med en stor tavle på kontoret. En tavle eller et whiteboard på kontoret er primitivt og ikke en banebrydende ide i sig selv, så det kreative twist er her, hvordan du vælger at bruge det. Brug for eksempel den ene side til en liste med ideer – på den måde glemmer man dem ikke. Tavlen bliver således kontorets kreative midtpunkt, og I kan se udvalget af whiteboards og tavler her.

3 – Personlige plakater

Dekorer kontoret med fede plakater, som I selv har designet. Det kan være relateret til din familie eller din virksomhed, for eksempel med logo eller slogan på, eller kan afspejle noget andet, der binder jer sammen, for eksempel interesser eller steder. Hvis I ikke har tiden, overskuddet eller evnerne til at lave jeres egne plakater, findes der masser af inspirerende af slagsen på nettet. Pryd væggene med skarpe farver og citater som “The value of an idea lies in the using of it” eller “Don’t worry about failure; you only have to be right once”.