Kom ud af dagligdagen rutiner

327
restaurant

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er dagligdagen begyndt at blive noget ens formet? Dagens store spørgsmål er hvad der skal laves til aftensmad, og nogle kan ikke lide det ene, og en anden kan ikke lide noget andet. Det kan være en hel videnskab at finde ud af hvad der skal sættes på bordet, hver eneste dag. Når i så har spist laver i sikkert den typiske, som de fleste familier også gør – og det er at smide jer i sofaen, og ser hvad i nu end kan finde af programmer, der har interesse hos de fleste. Hvorfor ikke bryde isen, og prøv at komme lidt ud fra de daglige rutiner?

Familie aktivitet én gang om måneden

Det er ikke kun parforholdet som indimellem skal plejes – også familielivet skal passes og plejes, og børnene skal kunne mærke at der bliver forkælet om jer alle sammen, og i har nogle hyggelige stunder. Det er derfor en god idé at i som familie kan finde en fælles aktivitet som i sammen kan lave. I anbefales at finde jer en aktivitet minimum én gang om måneden, som i sammen kan deltage i. Det behøver naturligvis ikke at være det samme, hver eneste gang. En idé kunne være at i prøvede at finde den bedste restaurant i Odense, eller det største museum i Århus, alt efter hvor i bor.

Børnene har noget at se frem til

Når i er godt i gang, og i har lavet nogle månedlige aktiviteter et par gange, så er børnene også begyndt at finde ud af, at det også sker næste måned. De begynder derfor så småt at glæde sig til den næste aktivitet relativt kort tid efter den foregående. Dine børn får derfor noget at se frem til, og er rigtig spændte på, hvad den næste aktivitet kan være. Så dine børn vil uden tvivl få meget ud af det.