Hvad skal i lave i vinterferien?

346

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uge 7 nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at det for rigtig mange danske familier er vinterferie. Der er naturligvis mange, der pakker deres kufferter og flyver til varmere himmelstrøg. Der er også mange, der pakker deres ski og tager til koldere himmelstrøg enten syd elle nordpå. Der er naturligvis også mange, der ikke pakker noget, men “bare” holder en dejlig og velfortjent uges ferie hjemme.

Ferie med børn

Har man ingen børn, kan man sikkert sagtens finde noget at bruge en uge på, uden at have de vilde planer. De fleste ved godt, hvor hurtigt en uge kan gå, selvom man troede man havde så god tid. Har man børn kan det være en god ide at planlægge lidt, hvad tiden skal gå med. Både for din egen skyld, men også for dine børns.

Det er sundt ikke at have skemalagt en ferie, da det jo netop er en ferie og der skal være plads til fritid og fri tid. Det kan dog også være en god ide at have nogle pejlemærke og ting man kan se frem til. Eksempelvis “Onsdag skal i Zoo” eller “Fredag skal vi i Den Blå Planet” og lignende. Ting man kan gå og glæde sig til.

Du er sikkert vant til at tage din børn med på tur fra tid til anden, og det kan derfor også være svært at finde inspitation til, hvor turen skal gå hen. På tureforborn.dk kan du finde inspiration til hvilke ture man kan tage på.

Gode råd til turen med børn

Det kan derfor være en god ide at planlægge nøje hvornår i skal køre, og det kan ofte være en god ide at komme tidligt. Husk på, at der er ret mange udover jer der har ferie i uge 7, og derfor skal på tur med børnene.

Sørg for at have lidt underholdning og (sunde) snack med til bilen, toget eller bussen, hvis i skal bruge længere tid på transport. Der er ikke noget, der kan ødelægge en dag som børn der er sure og kede af det allerede fra starten af dagen.