Hold humøret højt i løbet af vinteren

205

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Udenfor er det mørkt og gråt. De lyse timer er få, og regnen siler ned. Øv, tænker du. Det grå og mørke efterårs- og vintervejr gør dig nedtrykt. Kender du den følelse? Sådan har rigtig mange danskere det, når efteråret og vinteren melder sin ankomst. Heldigvis kan du selv påvirke dit humør. Ved at holde dig aktiv og lave nogle interessante aktiviteter, kan du få dit humør til at stråle, selv på de mest regnfulde dage.

Bevæg din krop

Motion er vigtig for krop og sjæl. Det har du sikkert hørt mange gange før. Ikke desto mindre er det sandt. Når du dyrker motion udskiller hjernen endorfiner som kan få dig i bedre humør. Det kan derfor være en god ide at holde fast i den daglige motion – selv på regnvejrsdage. Gå blot en tur rundt om bygningen, ned til købmanden eller noget tredje. Motion og frisk luft vil helt sikkert sætte sit spor på dit humør.

Er du gangbesværet, og har du problemer med at bevæge dig rundt? Mange gangbesværede investerer i en rollator til inde og udendørs brug, så de lettere kan komme rundt. Er du nysgerrig på at læse mere om rollatorer, for at se om en rollator kan hjælpe dig? Du kan læse mere om de forskellige varianter af rollatorer her.

Gør noget du kan lide

Har du en interesse for at strikke? Læse bøger? Bage? Eller noget helt fjerde? Sæt tid af til at du ofte kan lave nogle aktiviteter, som du kan lide at lave. Det vil helt sikker få dig i bedre humør, når du sysler med noget der interesserer dig.

Har du lyst til at prøve kræfter med en ny hobby sammen med andre mennesker? Undersøg de lokale foreninger som ofte tilbyder forskellige aktiviteter lige fra gymnastik, madlavning til håndarbejde.