Hold dig varm på kolde dage

233
kulde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når temperaturen er nærmer sig frysepunktet, kan det være svært at få varmen, selvom radiatorerne er sat på max. Vi vil forsøge at komme med nogle ideer til hvordan du kan få varmen igen. 

Tilslut ekstra radiatorer hvis de andre ikke er nok 

Hvis dine radiatorer er sat på 5 og du stadig føler at de varmer rummet nok op. Det kan være fordi de er placeret langt væk fra hvor du opholder dig i rummet. 
Det kan være dyrt og besværligt at skulle tilslutte endnu en radiator til den energikilde du har. Derfor kan det være smart at investere i en el-radiator, da det nemlig kun kræver at du tilslutter det til en stikkontakt. Se et udvalg af el-radiatorer her.
Det er dog lidt dyre at bruge en el-radiator, så derfor anbefales det kun at bruge den i de perioder du ikke kan få varme nok ud af dine normale radiatorer. 

Løb en tur 

En god måde at få gang i varmen i kroppen på, er ved at løbe en tur. Det sætter gang i blodcirkulationen, giver varme til kroppen. Det kan nogle gange også virke bare at tage nogle armbøjninger eller mavebøjninger. Det behøver ikke være det helt vilde sport du laver, bare det du får aktiveret kroppen, hjælper på kropstemperaturen. 

Få gang i blodomløbet  

Det er lettere for kroppen at justere din kropstemperatur, hvis du har et sundt blodomløb. Det kan du  ved ikke at ryge, ved at spise sundt, og ved at lave ting der sætter gang i blodomløbet. Her kan du blandt andet dyrke vinterbadning, eller bare tage et koldt bad i bruseren, og husk at varm kroppen op igen efter, enten med en tur i sauna eller med noget varmt vandt bagefter, så kroppen får den rette temperatur igen.