Håb for rejseåret 2021

572

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis man som mange af os, har et hjerte der banker voldsomt for at rejse, så skal det da ikke være nogen hemmelighed at det forgange år, har været tortur. Mulighederne for at rejse (forsvarligt) har mildest talt været begrænset. Vi har ikke kunne komme ud og se verden, som så mange af os nyder. Hvordan det kommende år bliver, er naturligvis svært at spå om. Det kommer an på hvordan virussen udvikler sig, hvor mange mutationer der kommer og lignende. Både herhjemme, men bestemt også i resten af verden.

Alle er vaccineret til sommer?

Hvis alt ellers går efter planen, så er alle danskere (der vil vel og mærke), været vaccineret til sommer. Dermed burde der være åbnet op for mulighederne for at vi igen kan rejse ud i verden. Om det så er en Safari rejse til Kenya eller det er to uger til Kreta, så er der håb for at vi igen snart kan rejse. Det kræver naturligvis som tidligere nævnt, at verden åbner op. Mange steder rundt omkring bliver der arbejdet på vaccinepas, hvilket betyder, at man vil kunne rejse, hvis man er vaccineret, da man på den måde hverken er til skade for sig selv eller andre.

Indtil videre har der været meget bøvl med vaccinerne, hvor Danmark ikke har fået de mængder som man havde håbet på. Så om det rent faktisk bliver tilfældet, at alle kommer til at have muligheden for at være vaccineret til sommer, ved vi endnu ikke. Lige nu er det vigtigste at bevare håbet og drømmen. For i en tid, hvor det kan være lidt småt med glæder og sjov, er det uendelig vigtigt at bevare to ting. Positiviteten og troen på at det hele nok skal gå, og at alting nok skal blive bedre igen.

Vi krydser i hvert fald fingre for at rejseåret 2021 bliver bedre end det forgangne år har været. Det gode er er, at det nok ikke kan blive meget værre.