Gør parforholdets dagligdag mere dynamisk og spændende

115

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Parforholdet springer hurtig fra at være en fantastisk rejse af kærlighed til at eksistere i hverdagen, hvor alt ikke længere er helt så rosenrødt. Det betyder dog ikke, at kærligheden og følelserne for hinanden forsvinder, men det er blot svært at holde niveauet af nyforelselse oppe i hverdagens stress, travlhed og mondænitet. Du skal dog ikke lade hverdagen helt kvæle parforholdet for alt det spændende og elskværdige. Du skal i stedet opruste parforholdet til at kæmpe imod hverdagens rutinelige ensformighed og sørge for at denne stilstand ikke rammer parforholdet. Det kan være lidt hårdt arbejde, men du kan hjælpe dig selv på vej med disse tips:

Tips, der hjælper parforholdet

Find først ud af, hvor jeres parforhold måske halter lidt, og hvor hverdagen har sluppet igennem forsvaret. Her er tipsene, der kan hjælpe med at gøre forsvaret uigennemtrængelig:

  • De største huller i forsvaret kan hurtigt opstå i livet i soveværelset. Her kan der opstå rutiner og en vis form for ensformighed, der hiver lidt af det spændende og interessante ud af den seksuelle del af parforholdet. I kan dog vifte disse problemer af vejen, hvis I introducerer sexlegetøj ind i soveværelset. Sexlegetøj kan virke som meget, men er faktisk et normalt og yderst brugbart værktøj, der kan skabe nyt liv i soveværelset. Du kan finde diverse former for hjælpende sexlegetøj på mshop.dk.

  • Hold fast i det verbale og kropslige sprog fra starten af parforholdet. Dagligdagen kan hurtig føre til dagligdagssprog over for hinanden, hvor I ikke helt udtrykker samme former for følelser og kærlighed over for hinanden. Prøv blot stadig at snakke til hinanden og røre ved hinanden på samme måde som i den spændende start på parforholdet.

  • Hold parforholdet fra at blive rutineplaget. Sørg for tit at lave nye og spændende ting, der gør parforholdet interessant og giver det nye dynamikker.