Forkæl dig selv i hverdagen

216

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har måske hørt før, at det er sundt at trække stikket en gang imellem. At læne dig lidt tilbage og forkæle dig selv. Dog er der samtidig mange, der har den tanke, at de slet ikke har tid til selvforkælelse. Men selvforkælelse behøver ikke bestå af en tid ved en massør. Du kan forkæle dig selv på mange måder, og det behøver ikke være vildt og tidskrævende, før du føler, at du har gjort noget godt for dig selv. Det kan nemt implementeres i hverdagen.

Drik et glas rødvin til maden

Du tænker måske selvforkælelse, som noget der både tager tid og koster en god portion penge. Men selvforkælelse er også at nyde et glas rødvin til maden onsdag aften, hvis ikke du plejer at gøre det. Der behøver ikke være nogen speciel anledning, men aftenen kan godt komme til at føles lidt mere speciel blot på grund af sådan en simpel ting. Prøv f.eks. en rødvin fra Uhrskov Vine.

Brug en hårkur

Hvis ikke du er vant til at bruge hårkur, når du er i bad, kan det sagtens føles som en selvforkælelse, hvis du bruger 3 minutter ekstra i badet en dag og bruger en hårkur i dit hår. Det behøver ikke være noget speciel eller dyr hårkur, men det vil gøre dit hår ekstra lækkert den dag, og det vil gøre, at du står tilbage med en dejlig følelse.

Bestil mad ude fra

Har du en fredag aften, hvor du egentlig har tiden til at lave aftensmad, men hvor du til gengæld ikke orker det, fordi du egentlig hellere vil smække benene op i sofaen. Så vil det føles som stor selvforkælelse, hvis du bestiller din yndlings take-away og giver dig selv lov til bare at slappe af den aften.