Føl dig klar til dagen med god søvn

107

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Vi ved alle sammen godt, at søvn er vigtigt for vores velbefindende. God søvn har betydning for vores fysiske sundhed og vores mentale overskud til en ofte travl dag med arbejde, børn og huslige pligter.

Et godt sengemiljø består også af gode dyner og puder

Men ved du også, at kvaliteten af din dyne og hovedpude har direkte indvirkning på hvor udhvilet og frisk, du føler dig, når du vågner? Selvom en god seng tilpasset dine behov betyder meget for kvaliteten af din nattesøvn, så betyder dyne og pude faktisk lige så meget. Ringsted Dun er en af de anerkendte danske producenter, som har været på markedet siden 1947 og for længst har sat aftryk internationalt også med sine høje standarder for fremstilling af dyner og puder.

Sov godt med god samvittighed

Produktionen af en Ringsted dyne sker ikke på bekostning af miljø, dyrevelfærd og menneskerettigheder. Virksomheden går nemlig op i hvilket aftryk, den efterlader i verden. Du vil derfor kunne sove godt med en dyne og pude fra Ringsted Dun – ikke kun på grund af kvaliteten, men også på grund af den rene samvittighed. Du kan købe dyner og puder fra Ringsted Dun lige her. Husk at puder og dyner skal vaskes minimum hvert halve år. Det passer meget godt med, at du vasker din sommerdyne og pude, når vinterdynen skal findes frem – og omvendt, når vinterdynen igen skal lægges væk. Du kan købe særligt vaskemiddel til dyner og puder fra Ringsted Dun hos Nordfjeld.dk 

Gode tips til valg af dyne og pude

Det er ret forskelligt, hvor meget varme vi hver især producerer, når vi sover. Derfor skal du altid tage udgangspunkt i dig selv, når du vælger dyne. Hvis din dyne er for varm, er der en risiko for, at du får ødelagt din dybe nattesøvn på grund af opvågninger. Det samme kan ske, hvis dynen ikke isolerer nok – og du ligger og fryser. Din dyne må ikke være for lille. Den skal være mindst 30 cm længere end dig og 30 cm bredere end dit brystmål. Din pude skal passe til din sovestilling. Hvis du sover på ryggen, skal du vælge en flad pude, der støtter din nakke. Sover du på siden skal du vælge en højere og mere fyldig pude, der udfylder pladsen mellem dit hoved og madrassen. Sover du på maven, så stop med det – ganske enkelt. Det er en meget dårlig stilling for din nakke og rygsøjle.