Få større frihed i dagligdagen med et vikarjob

696
Content father with shopping bags talking on phone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Balancen mellem arbejde og privatliv er ofte til diskussion i medierne. Det er især repræsentanter for børnefamilier, der forsøger at råbe politikerne op for at få mere fleksible rammer for arbejdslivet.

Få mere luft i dit arbejds- og familieliv

Mange familier oplever, at det er svært at få hverdagen til at hænge sammen, især i de år, hvor børnene er små. Bedre vilkår for børnefamilier, mulighed for at gå ned i tid eller instutioner med mere fleksible åbningstider, er blandt emnerne for diskussionerne. Overvejer du også jævnligt, hvordan du kan få mere luft i hverdagen, større medbestemmelse og fleksibilitet? Så kan det være en mulighed for dig at blive tilknyttet et vikarbureau, der kan byde ind med attraktive vikariater med et timetal, som du er med til at fastsætte.

Bliv vikar inden for dit faglige område

Et vikarjob kan give dig netop det pusterum, du eftersøger. Vikarjobs er attraktive som en pause fra et andet job eller som trædesten til et fast job inden for en ny branche. Den primære fordel er selvfølgelig både medbestemmelsen i forhold til arbejdstider, men også muligheden for at få en langt mere varieret arbejdsdag med nye og spændende opgaver. Det primære område for vikarjobs er inden for undervisning og børnepasning. Men det er også muligt at finde mere specialiserede vikarjobs, for eksempel inden for socialområdet, hvor du kan arbejde med børn og familier med særlige udfordringer. Et vikarbureau, som har specialiseret sig i vikarjobs til socialrådgivere, er Kommune Konsulenterne.

Få tryghed og trivsel

Et vikarbureau som Kommune Konsulenterne sikrer det gode match mellem vikar og arbejdsplads. Som vikar får du løbende opfølgning gennem hele vikariatet for at sikre tilfredshed og trivsel. Du er også sikker på gode lønforhold og personalevilkår som vikar i det offentlige. Du kan kontakte Kommune Konsulenterne for rådgivning eller spørgsmål, når du har brug for det. Telefonen er åben alle ugens dage mellem kl. 9-21.