Få overblik over tid og opgaver

272
Kontor arbejde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Effektiviteten kan stige, hvis I for styr på tiden

Kender I det på arbejdet med, at det er svært at holde styr på tiden i dagligdagen og I føler godt at I kunne bruge tiden mere effektivt? I er ikke de eneste, som har tænkt denne tanke og derfor findes der også en god løsning på dette problem. Tiden kan bare flyve af sted og før man har set sig om, så har man måske brugt for meget tid på en opgave. Det kan være en stor fordel, at have styr på tiden og hvor lang tid, noget bør tage. Hvis der kommer styr på tiden, kan effektiviteten også lige ledes øges. Det er her at den kendte frase ”tid er penge” kommer til sin fulde forståelse og det skal man ikke tage for givet.

Tidsregistrerings software

Dem som har tænkt på netop dette problem, som også har lavet en løsning, hedder Eazyproject og deres løsning er software. De kan nemlig tilbyde en software løsning, som kan holde styr på tiden og give jer mulighed for, at registrere den tid, som bliver brugt. Hvis alle i virksomheden registrerer deres tid, så giver det et overblik over arbejdsopgaver og hvor langtid, der bliver brugt på disse. Med disse data er det muligt, at se om der kan optimeres et sted, eller om der skal bruges mere tid på noget og mindre på noget andet.

Effektiv løsning

Det kræver ikke ret meget at registrere tiden og hvilke opgaver der bliver løst og derfor er det en simpel, men effektiv løsning på et problem, som kan være stort. Det gør hverdagen lettere og så skaber det et overblik over hverdagen, som kan være nærmest umuligt at få ellers. Det er nemlig ikke let at huske, hvad man har lavet i løbet af dagen, hvis man har haft en meget vekslende dag. En oversigt sætter det hele i perspektiv, så du også kan huske hvor du slap, dagen før.