Få løst jeres parkeringsudfordring med en automatisk parkeringsbarriere

110

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Det er for rigtig mange mennesker en stor udfordring og noget, der bruges meget tid på i hverdagen. Altså at finde en parkeringsplads. Nu findes der heldigvis en løsning, der kan hjælpe i rigtig mange tilfælde.

Parklio kan hjælpe med automatisk parkeringsbarriere

Produktet Parklio fra By Banke er en smartphone-styret parkeringbarriere, der beskytter din parkeringsplads – en automatisk parkeringsbarriere. Altså du monterer Parklio på din parkeringsplads og kan dermed kontrollere parkeringspladsen og faktisk også dele den med andre. Den skal blot fastgøres i jorden med et par skruer, så er du klar.
Parklio er lavet med sensorer, så den registrerer, når køretøjet er kørt fra pladsen, så det hele fungerer rigtigt hurtigt. Så undersøg automatisk parkeringsbom eller automatisk parkeringsbarriere derfra.

Kan modstå lidt af hver

Den automatiske parkeringsbarriere fra By Bank er lavet, så den kan modstå lidt af hver. Det gælder både slid og hårde vejrforhold, som regn, sne, men også ekstreme temperaturer. Men Parklio er også lavet, så den kan modstå skader og hærværk. Den kan faktisk modstå op til 9 tons belastning. Altså det er stort set umuligt at ødelægge din Parklio.

Kører på batterier

Du kan styre din Parklio via din smartphone. Og den er sikret strøm via batteri, der kører på solceller. Faktisk skal der ikke særligt meget sollys at holde Parklio kørende, så der er heller ikke nogen problemer med dette om vinteren. I øvrigt vil du altid kunne følge batteritilstanden via den medfølgende app. Det giver mere ro på og viden om at du har din parkeringsplads.

Del med gæster og andre

Endnu en smart feature ved Parklio er at du kan dele den med evt. gæster eller andre, som du gerne vil have benytter din parkeringsplads. Det er noget som du super let kan styre via den medfølgende app. Så bliver glæden for alle bare større.