Få indrettet receptionen med et lækkert sofamiljø

614

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du en virksomhed med en reception eller et venteområde, der virkelig kunne trænge til en kærlig hånd? Det kan være kedeligt at have et område med runde borde og almindelige stole, men heldigvis findes der råd for det. I din virksomhed kan det derfor være, I skal overveje, om I skal investere i et sofamiljø med sofabænke. En sofabænk giver et udtryk, der er helt unikt, idet det både giver en følelse af afslappethed og hygge, samtidig med det indbyder gæsten til at sætte sig og forberede sig på det næste møde eller en samtale, man skal til. Sofabænkene fås i utallige former og farver, og du kan som køber være med til at sætte dit helt eget præg på den, så du får et produkt i hånden, der matcher dine håb.

Vær med i designprocessen

Det er tilfredsstillende, når man modtager et produkt, der passer med ens drømme, og måske er det endnu mere tilfredsstillende, når man kan sige, man selv har designet det. Med sofabænkene designer du naturligvis ikke helt fra bunden, men ud fra en ramme har du muligheden for at få indflydelse på højde, materiale og farvevalg. Det betyder, at du ikke nødvendigvis behøver vælge møbler i et sort eller gråt materiale, der hurtigt falder i et med væggen. Du kan i stedet være modig og kaste dig ud i mere vovede farver, så der opstår et farvespil, der kan virke opkvikkende og friske i receptionen ved din virksomhed.

Sofaarrangementerne kan sammensættes og udvides, så det ikke blot er en enkelt sofabænk, der investeres i. I stedet kan man gøre det til et gennemgående tema, at man i kroge og hjørner har bænke til at stå, hvor alle har muligheden for at tage et hvil, eller man kan blot stille tasken fra sig, mens man tager et opkald.