Få dig et bålsted i haven

352
Bålsted

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Drømmer du om at kunne lave snobrød, skumfiduser, pølser og meget andet ude i haven, nogle sene aftener, sammen med hele familien? Så må du begynde at overveje et at lave et bålsted, som familien kan samles om. Der findes et hav af muligheder, når du laver et bålsted, både hvad angår selve bålstedet, samt siddepladser uden omkring. Der findes en lang række fade og ringe, som dit bål kan tændes i, og hvor dine omgivelser kan vær dækket af – også fliser er en rigtig god og populær form for bål indhegning. Det er også forskelligt fra familie til familie, om man vil have terrasse stole eller ligge stole – eller måske ligefrem en bænk, som kringer sig rundt om bålstedet, og hvor i alle kan være på.

Vær opmærksom når du laver dit bål sted.

Der er en række forholdsregler som du bør være opmærksom på når du skal finde din plads i haven, til dit bålsted. Når du skal finde et sted i haven, er det vigtig at placeringen er minimum 10 meter væk fra huset, så vildfarende gløder, ikke ryger der hen til. Samtidig må bålstedet heller ikke stå for tæt på havens træer og buske, da disse kan forudsage en stor ulykke, hvis grene og blade derpå er rigtig tørre, efter en lang sommer. Husk også at tage hensyn til dine naboer, og derfor undgår at stille bålstedte for tæt på deres matrikel, så de ikke vil blive forstyrret af evt. gløder eller irriterende røg indtog.

Søg inspiration nu, og vær klar til foråret

Har du besluttet dig for at det er et bålsted du skal have liggende i haven, så kan du lige så godt begynde at søge inspiration på de forskellige designs der findes. Så kan du være klar til at bygge og være helt klar til når varmen begynder at komme, i løbet af maj og juni måned. Du kan finde inspiration samt købe dine produkter ved at trykke her.