Du skriver uhyggeligt meget i løbet af dagen

663
Du skriver uhyggeligt meget i løbet af dagen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tænk over hvor meget tekst, du skriver hver eneste dag. I løbet af en helt almindelig dag, hvor du eksempelvis er på arbejde eller i skole, da tekstforfatter du en pokkers masse tekst. Dette kunne enten være på sociale medier, forskellige chats, e-mails eller noget helt fjerde, som du får produceret i store mængder uden måske helt selv at tænke over det. Det er måske samme ting, som gør, at vi ikke lægger mærke til, hvor mange timer vi bruger hver eneste dag foran en eller flere skærme.

Hvis du arbejder et sted, hvor I bruger en masse krudt på online tilstedeværelse, så vil du formentlig opleve, at du producerer markant mere tekst, end det er tilfældet hos personer, som arbejder steder, som primært beskæftiger sig med produktion offline. Men igen, mange skriver en masse mails, tilbud og beskeder på Facebook til venner og bekendte. Her er du også din egen lille tekstforfatter.

Brug kræfterne hvor de udnyttes bedst

Er du ikke en haj til at skrive tekster, der sælger på nettet, så burde du måske hyre en person, som har gjort det til sin profession at hjælpe virksomheder og private med deres små skriblerier. Dette kunne være en person som Majbritt Lund. Hun har netop specialiseret sig i at hjælpe virksomheder, der ikke enten har overskuddet eller ressourcerne til at få udarbejdet gode og redaktionelle tekster til deres hjemmeside eller lignende.

I stedet kan du eller dine kollegaer bruger krudtet på at få arbejdet med nogle andre ting, som ligeledes gør en kæmpe forskel for jeres forretning. Man skal gøre det, man er bedst til. Nogle siger endda også, at hvis man selv kan gøre det, hvorfor så betale sig fra det? Omvendt, hvis man kan betale sig fra det, hvorfor så overhovedet overveje at gøre det selv. Tænk lige over det.