Disse ting er vigtigere end du tror på dit arbejde

665

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I disse tider hvor mange oplever at ens arbejdsdag meget voldsomt er blevet ændret kan det virkelig gå op for en hvilke ting der er vigtige i løbet af ens arbejdsdag. Mange arbejder hjemmefra og dermed kan man hurtigt se hvad det er man mangler på arbejdet. Samtidig kan man dog også se hvilke ting der har fungeret fint ved at sidde derhjemme. Sidder du f.eks. hjemme uden at have børn hjemme også kan det være at du oplever at være mere produktiv fordi du ikke har kollegaer rundt omkring dig der snakker og potentielt kan forstyrre dig.

Kontorpladsen

Mange vil nok opleve at skulle lave et hjemmekontor på spisebordet eller andre steder hvor der lige er plads i hjemmet. Derfor er der nok mange der går på kompromis med en ordentlig kontorstol hvor man kan justere højden og samtidig så mister man også potentielt et hæve sænke skrivebord hvor man igen kan justere højden og gerne lige komme op og stå i løbet af ens arbejdsdag.

Arbejdstøjet

Oftest når man tager på arbejde så er der en vis dresscode man skal opfylde. Men når man bare arbejde hjemmefra bliver den dresscode hurtigt fjernet. Derfor er der mange der lige pludselig oplever at arbejdet ikke er det samme længere og mange bliver opfordret til ikke at ændre for meget i rutinerne og rytmerne selvom man skal arbejde hjemmefra. Derfor kan det være en god idé at tage samme arbejdstøj på som du ville hvis du skulle ind på din arbejdsplads. Det kan også være at du skal bede din chef om ekstra arbejdstøj. Det kunne f.eks. være sådan noget her

Arbejdsgangen

Når man bare arbejder hjemmefra, så kan man hurtige opleve at man lige pludselig har lidt andre arbejdsgange. Det kan være man tager en pause midt på dagen for at få handlet, men lige bruger 5 minutter på at få hængt tøjet op eller noget helt andet. Det kan være godt for nogle, men for andre kan det også være en meget stor distraktion.