Din guide til en hyggelig familiejulefrokost

272

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

I mange danske familier er julefrokosten en tradition. Her samles hele familien, både gamle og unge, og fejrer julen sammen. Familiejulefrokosten giver mulighed for at følge med i hinandens liv, og indbyder ofte til mange timers snak og hygge. Er det blevet din tur til at arrangere årets familiejulefrokost? I denne guide får du gode råd og tips til, hvordan du får arrangeret en hyggelig familiejulefrokost.

Få styr på maden i god tid

Det kan være en god ide at være på forkant med planlægningen af julefrokostens menu. Overvej menuen og lav indkøbslisten, så kan du handle ind i god tid. Så kan du bedre planlægge menuen og dine indkøb. Desuden slipper du for at stresse i sidste øjeblik.

Vil du gøre madlavningen let for dig selv? Så bestil julefrokostmenuen udefra og slip for besværet med madlavningen. Bestil julefrokost catering i København, hvor du finder et stort udvalg af lækre menuer. Besøg DiningSix’s hjemmeside og find den julefrokostmenu som passer bedst til din familie.

Drikkevarer til enhver smag

Drikkevarer skal der til. Indkøb gerne forskellige drikkevarer, så der både er til dem der kan lide øl, og til dem der kan lide en sodavand. Sørg for rigelige drikkevarer så I ikke løber tør i løbet af dagen.

Underholdning for hele familien

Selvom snakken går derudad, kan det være en fordel at have planlagt lidt underholdning. Lav f.eks. en sjov quiz hvor familiehistorier indgår. Eller lav en skattejagt hvor I sammen skal finde julemanden. Underholdningen må gerne være sjov for både børn og voksne.

Som underholdning til julefrokosten kommer du heller ikke udenom pakkelegen. En omgang pakkeleg er en klassiker, og er i mange familie en fast tradition. Bed hver familie om at tage to-tre pakker med, som I kan spille om. Alt hvad du behøver at anskaffe dig, er to raflebæger og terninger.