Derfor skal du investere i en ordentlig kontostol – også til hjemmekonteret

385
Kontorstol

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uanset om du er hjemme eller på arbejde, så er det vigtigt at kunne sidde ordenligt i stolen. Når man bruger mange timer på at side samme sted, som de fleste af os gør, når vi er på computeren, kan man hurtigt blive øm forskellige steder i kroppen. Det er specielt hvis man ikke sider ordenligt i sin kontorstol, at det kan skabe spændinger i musklerne. Problemet opstår hvis du sider i en unaturlig position i lang tid ad gangen, hvilket typisk sker i en dårlig formet kontorstol. Og lad os indse det, vi bruger ikke mindre tid foran skærmen. Derfor kan vi lige så godt gøre oplevelsen bedre for vores egen krop.

En bedre kontorstol

Den bedre kontorstol skal komme i form af en ergonomisk korrekt formet stol. Ergonomiske kontorstole sikre at din krop helt automatisk kommer til at sidde i en mere naturlig position, hvilket generelt er godt for din ryk, skuldre og nakke. Det er også nemmere at koncentrere sig på en stol, som man sidder godt i. Du behøves derfor ikke at skifte position i tide og utide, på grund af ubehag.

Hav hjemmet med i tankerne

Udover komforten er det også vigtigt at din kontostol passer godt ind i dit hjem. Vi putter ikke tilfældige ting i hjemmet og vi vil gerne have, at det overordnede ser pænt ud. Derfor skal du selvfølgelig også tænke på selve designet af kontorstolen. Man kan nemlig godt få både komfortable og flotte kontorstole i en og samme stol. Tænk også gerne over den plads du har til rådighed i rummet, hvor stolen skal stå. Det hjælper ikke så meget at have en god og flor stol, hvis den ikke kan være der hvor den skal. Så sørg for at den kontorstol du køber, kan være der, også når den vipper.

En god kontorstol er komfortabel at side i, flot at se på og som passer godt ind i rummet. Så undgår du alt bøvlet med, at være øm bag efter du har sættet ved computeren der hjemme.