Derfor skal du have den nye iPhone

380

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes ikke nogen her i verden, der formår at skabe så stor en hype omkring en produktlancering som den amerikanske tech gigant Apple. Millioner af apple fans verden over følger med hver gang de lancerer den mindste lille ting, igår var turen så kommet til at de nye iPhones skulle lanceres, og det har naturligvis taget overskrifter verden over.

Da de lancerede iPhone X sidste gang, var mange i chok over prisen, da den dyre model kostede mere end 10.000 kroner, hvilket naturligvis er en voldsom pris for en telefon. Ikke desto mindre er der millioner der har købt den, og det lader da heller ikke til at Apple har valgt en ny kurs. Topmodellen kommer nemlig til at koste omkring 13.000

Det er mange penge, det er der slet ikke nogen tvivl om, men med i prisen får man også en telefon, der er lidt udover det sædvanlige, og herunder kan du i en video fra Telia Mobil se, hvad det egentlig er, du får for pengene.

Lad det være sagt med det samme, det er en kraftværk af en anden verden, der er med i prisen.