Brug din fritid på frivilligt arbejde

250
Brug din fritid på frivilligt arbejde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du det, når du føler, at dit arbejde overtager din fritid? Din chef ringer i tide og utide og vil have dig til lige at klare de sidste arbejdsopgaver, inden dagen er omme. Forhåbentlig ikke, men hvis du gør, så bør du måske tage din ansættelse op til overvejelse og finde ud af, om det i virkeligheden er noget, du gider blive ved med at bruge din tid på, eller om der er andre alternativer. Fordi der findes nemlig mange andre jobmuligheder derude, som du kan kaste dig over.

Men kender du så det, at du ikke ved, hvad du skal bruge al din fritid på? Måske er du blevet fyret, eller måske har du manglet et arbejde i noget tid. Så kunne det måske være tid til at få tilføjet lidt nyt til dig CV. Arbejdsgivere kigger nemlig på, hvad du har foretaget dig indenfor den seneste tid, når de skal ansætte. Hvis de ser store huller rundt omkring, kan de godt finde på at stille spørgsmålstegn, hvis du bliver kaldt ind til en samtale. Og hvad skal man lige svare til spørgsmålet om, hvorfor man ikke har lavet noget det sidste halve år, andet end at der ikke har været nogen, der ville ansætte en.
I stedet kan du tage af sted udenlands og tage noget praktik i udlandet. Her får du mulighed for at lære en masse nyt, og du får samtidig udvidet din vennekreds samt dit netværk i stor stil. Med praktik i udlandet skal du blot have det godkendt, så du kan komme i lufthavnen og blive sat på en flyver.

Det er egentlig lidt ligegyldigt, hvor i verden du får denne erfaring – bare du bliver en erfaring rigere, som kan bruges, når du igen kommer hjem og skal søge arbejde på nu. Læs meget mere om praktik i udlandet online her.